maanantai 17. lokakuuta 2016

IKIOMA ensikirjan kuulumisia

IKIOMA ensikirja - hanke lähti tosiaan hienosti liikkeelle Turussa. Sen seurauksista on kuulunut jo uutisiakin. Turun NNKY:n tiloissa on ihailtavana jo kaksi valmista IKIOMA ensikirjaa! Hienoa turkulaiset! 

Kuvassa Turussa valmistettuja sivuja

Olemme Oulun NNKY:n nimissä hakeneet Sokeain lasten tukisäätiöltä avustusta IKIOMA ensikirja-hankkeeseen. Tänään on kokous, jossa päätetään avustuksista. Toivomme saavamme sieltä avustusta materiaaleihin, kirjojen postituskuluihin sekä matkakuluihin hankkeen levittämistä varten eri puolille Suomea.

Yritämme saada hanketta myös yhdeksi Suomi 100vuotta - juhlavuoden tapahtumista. Jos hanke hyväksytään mukaan, voimme hakea rahoitusta suunnittelemaani  vanhemmille tarkoitettuun kirjaseen, joka liitetään IKIOMA ensikirjan mukaan.

IKIOMA ensikirjan suunnittelun rahoituksesta on vastannut Oulun Kalustuspalvelu. Juuri tänään tapasin Oulun Kalustepalvelun Jukka-Pekka ja Ville Karppisen. He asensivat meille kesällä keittiöön saarekkeen, jonka asennuskustannukset olisivat olleet 350€. Mutta eipä ollut! "Pojat" halusivat antaa asennuspalkkionsa minulle koskettelukirjojen tekemisestä syntyviin kustannuksiin.

Jukkis ja Ville Katselevat ja esittelevät IKIOMA ensikirjan prototyyppiä,
 jonka suunnitteluun, materiaalikokeiluihin ja teko-ohjeiden koostamiseen
 olen kesä ja syksyn aikana käyttänyt ainakin  sata työtuntia.


Kiitos Jukkis ja Ville eli Oulun Kalustepalvelu, että jo toisen kerran halusitte tukea toimintaamme näkö- ja monivammaisten lasten iloksi ja hyödyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti